A borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator díjazta a miskolctapolcai éttermet.
Elismerésben részesült az Avalon Ristorante a Wine Spectator 2022 Restaurant Awards díján, amely világszerte jutalmazza a kiváló és érdekes borválasztékkal, konyhájukhoz illő kínálattal és szakértő szolgáltató személyzettel rendelkező éttermeket.
A Wine Spectator három kategóriában díjazza az éttermeket, amelyek közül az Avalon Ristorante idén a
Best of Award of Excellence elismerésben részesült,
így az étterem a két pohár minősítéssel méltán kerülhet fel a komoly borkedvelők úti céljai közé!
Az elismeréshez számos kritériumnak kell megfelelni, amelyet személyesen maga a Wine Spectator képviselői ellenőriznek látogatásuk során. Kizárólag azok az éttermek kaphatnak díjat, amelyek borlapja komoly szakmai tartalomról tesz tanúbizonyságot:
legalább háromszázötven különböző tétel szerepel a kínálatban a legjobb régiók, legjobb termelőinek több évjáratra kiterjedő széles borválasztékával.
A miskolctapolcai Avalon Ristorante tavaly nyílt Vino Salone-ja pedig igazán exkluzív helyszínt biztosít ahhoz, hogy a borok rajongói öt kontinens tizenhárom országának borai közül választhassák ki kedvencüket.
Vino Salone | Wine Spectator | Avalon Ristorante
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!