Luxus gasztrokaland a Föld körül, amely megáll Ausztráliában, Új-Zélandon, Hawaii-n, Francia Polinéziában és sok más helyen.
A TCS World Travel luxus utazásszervező és magánrepülőgépes társaság 2023-ban minden képzeletet felülmúló utazásra csábítja az ínyenceket. Marokkótól Japánig, Omántól Peruig, Indiától Togóig bejárhatják a világot a gasztronómia szerelmesei a cég privát luxusrepülőgépén.
A túra huszonhárom napig tart és összesen ötvenkét vendég vehet rajta részt.
Az utasok részt vehetnek egy Waipara-völgyi bortúrán Új-Zélandon, hogy a Pinot Noir, a Chardonnay, a Rizling és Pinot Gris mellé fantasztikus fogásokat is fogyasszanak. Tovább haladva Ausztráliában a Barossa Vally-ben található, 1843-ban alapított Hutton Vale pincészeté a főszerep, ahol megismerhetik a környék mezőgazdasági tevékenységét és történelmet, mielőtt leülnének ebédelni egy csodálatos, rusztikus környezetbe.
A gasztrokalandok Torbeckben folytatódnak prémium borok kóstolásával, a Penfolds Magill Estate Pincészetben pedig a borkészítési történetében merülhetnek el. Tasmániában a privát vacsora mellé értékes műalkotásokat felvonultató tárlatok is járnak, a Cook-szigeteki The Pacific Resort-ban pedig a világ talán legjobb halas ételei kerülnek az asztalra. Adelaide-ben, a Hardy's Verandah étteremben pedig degusztációs menükkel zárul az út.
Úgy tudni, a világkörüli gasztrotúrára 2023-ban csupán öt indulási dátumot hirdetnek meg 2023. október 29. és november 20. között, melynek ára személyenként 149 950 dollárról, vagyis hatvanmillió forintról indul.
(Forrás: Food&Wine, fotó: Getty Images)
gasztronómia | földkörüli utazás | utazás
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!