Valami nagyon rejtélyes dolog történik az egyik legjobb magyar étteremben

És ez csak a kezdet.

Tizenhárom fantasztikus év után idén márciusban be kellett zárni Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermét, az Onyxot.

Öt hét elteltével azonban újra bekapcsolják a sütőket, felkapcsolják a lámpákat és kinyitják az ajtókat egy különleges vacsora erejéig, mellyel lezárnak egy sikeres időszakot, és belevágnak valami egészen újba.

Az Utolsó Vacsora a kezdet, az Onyx Metamorfózis a folytatás.

Az Utolsó Vacsorára:

  • az Onyx legizgalmasabb fogásaival készülnek;
  • a részvétel ingyenes;
  • a vacsora dátumáról csak a résztvevőket értesítik;
  • asztalfoglalásra nincs lehetőség;
  • egyének és párosok jelentkezését várják.

A jelentkezés feltétele videóüzenet készítése, melyben a következő kérdésre várják a választ:

Miért szeretnél/szeretnétek ott lenni Az Utolsó Vacsorán?

A maximum egy perc hosszúságú videókat (nagyfájlküldő program vagy Google Drive-link segítségével) az [email protected] címre várják. A beküldési határidő: 2020. október 31.

Az Onyx életében új időszámítás következik. Nem keresnek séfet, a fine dining továbbra is a szenvedélyük marad formabontó, a bevett piaci működéstől eltérő koncepcióban gondolkoznak. Élményműhelyben hisznek, a képzőművészetet és az élelmiszertudományt beemelik az alkotói folyamatba.

Miért csak videóüzenettel lehet részt venni a vacsorán?

A Covid-helyzet miatt limitált számú vendéget szeretnének kiszolgálni. Semmiképp sem akarták, hogy a leggyorsabban fizető/a felhívást elsőként észlelő vendégek kapjanak csak lehetőséget, ezért a jelentkezésnek ezt a módját tartották a legjobbnak.

Ki fog castingolni?

A jelenlegi Onyx-csapat. Hogy ők pontosan kik, hamarosan kiderül. Annyit elárultak, hogy az Onyx tulajdonosai továbbra is Niszkács Anna ügyvezető igazgató, Niszkács Attila üzemeltetési igazgató, illetve édesanyjuk, Pintér Katalin.

Ki fog főzni a vacsorán?

A háttérben nagy energiákat mozgósítva dolgoznak a jövőn, már 2019 ősze óta. Az Onyx újjáalakuló csapata fogja elkészíteni a legizgalmasabb fogásokat, de neveket még nem árulnak el.

Mikor nyit az Onyx?

A szándékuk és a céljuk egyértelmű: az Onyx újranyitása. Konkrét dátumot még nem tudnak mondani, de azért dolgoznak, hogy a megfelelő pillanatban újra vendégeket fogadhassanak.

A Covid/Mészáros Ádám kiválása mennyire változtatta meg a terveket?

A változtatás, átalakítás igénye már jóval korábban, 2019 őszén megfogalmazódott bennük. A megvalósítás ütemezését azonban egyértelműen befolyásolta a Covid.

A Metamorfózis pontosan mire utal? Változik a dizájn? Vagy a koncepció?

Egy formabontó működési modellen dolgoznak, amely külső és belső változást egyaránt jelent.

További információk az étterem honlapján és Instagram-oldalán. 

Ez is érdekelhet:

Megvannak a 2020-as hazai Michelin-csillagok

A világjárvány miatt csúszott a Michelin Guide 2020-as kiadása.

(Fotók: Onyx – Hooh Studio, Wertán Botond, Déber Gábor, illetve Hartyányi Norbert)

ingyenes | Onyx étterem | niszkács anna | különleges | jelentkezés | visszatér

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom