Egyedülálló élményre invitál június 9-én a Costes Downtown.
Az egyszeri esemény keretében négyfogásos vacsorát fogyaszthatnak el az Erzsébet térre látogatók, háttérben a dunai hajókkal, a Budai Várral és a Szent István-bazilikával – olvasható a dinnerbooking.com-on.
A vacsora időtartama kb. két és fél-három óra – ebből a keréken töltött idő két óra. A szervezők kérik, hogy ruházatuk kiválasztásakor vegyék számításba az időjárás változatosságát. A részvételhez védettségi igazolvány szükséges.
Menü:
- Kókusz- vichyssoise, rák-carpaccio
- Lassan sült tőkehal, csicseriborsó és chorizo
- Kacsa kétféleképpen: roston sült kacsamell, répa, gyömbér és narancs; ropogós konfitált kacsacomb-saláta
- Marinált eper, mandula-mousse és fehércsokoládé
Ár (/fő)
- 37.900 Ft (amely tartalmazza a négyfogásos vacsorát, az alkoholmentes italokat és az óriáskerékre a belépőt)
- 47.900 Ft (amely tartalmazza a négyfogásos vacsorát borpárosítással, az alkoholmentes italokat és az óriáskerékre a belépőt)
Kedvezőtlen időjárási körülmények esetén a vacsora időpontja változhat. Jegyet vásárolni itt lehet.
(Forrás: Dinnerbooking, fotók: Getty Images)
étterem | costes downtown | vacsora | óriáskerék | michellin-csillagos | budapest
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!