A Petit Gerbeaud webshop májusi indulása óriási sikert hozott, így a lehető legjobbkor, a novemberi korlátozásokkal egy időben bővült a Gerbeaud kínálata.
Az új termékek megalkotója egy itthon és külföldön is ismert és elismert magyar szakember, akinek kilétét hamarosan felfedik.
A Petit Gerbeaud webshopra felkerültek a közkedvelt ünnepi termékek: a diós és mákos bejgli, a Gerbeaud konyakmeggy, új belépőként az Earl Grey és a Karácsonyi fűszeres keksz. Jó hír, hogy legnépszerűbb termékeik már boxok formájában is elérhetők.
A desszertkínálat tíz újdonsággal bővült, az örök kedvencek (Gerbeaud-szelet, Eszterházy-szelet, dobostorta, sósmogyoró-barack szelet, Gerbeaud160-szelet) mellett a Gerbeaud-minőség jegyében olyan finomságokkal készültek, mint a guténmentes, sóskaramellás-körtés képviselőfánk, gesztenyepüré, somlói galuska, mákos guba és tiramisu pohárdesszert formájában – amely nem mellesleg környezetbarát, lebomló csomagolásban érkezik –, a kávés-mandarinos homoktövis szelet vagy a laktózmentes szilvalekváros-mogyorós piskótatekercs.
Talán sokan nem tudják, de a Gerbeaud termékei egytől egyig kézműves jelleggel készülnek a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával, adalékanyag- és tartósítószer-mentesen.
A kínálat nemcsak online, hanem a Vörösmarty téri kávéházban is elérhető, mindennap 9 és 19 óra között. Mindezzel együttesen a Gerbeaud legfőbb célja, hogy a jelen körülmények között is minőségi élményt nyújtson vendégeik otthonában, ráadásul a termékeik már a Wolt hálózatában is elérhetők.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Gerbeaud)
bejgli | házhoz szállítás | süti | webshop | petit gerbeaud | karácsony
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!