Közeleg a karácsony, közben pedig megkezdődött az év talán legmegosztóbb sporteseménye, a 2022-es labdarúgó világbajnokság is. Ez pedig jó alkalmat arra, hogy próbasütésekkel és -főzésekkel teszteljük azokat a snack-eket, amiket az ünnepi asztalra teszünk.
Caprese nyárs
Bár az olaszok nem jutottak ki a világbajnokságra, a méltán népszerű előételükről, a caprese nyársról nem kell lemondanunk. Ráadásul hihetetlenül egyszerűen elkészíthető, hiszen csak egymás után kell sorakoztatnunk a pálcikán a paradicsomot, a mozzarellát és a friss bazsalikomot.
Vörösáfonyás, brie sajtos falatok
Egy tökéletes kréker, egy kevés fanyar vörösáfonya lekvár és egy szelet olvasztott brie alkotja ezt a tökéletes forró előételt. Vigyázat!
Ez még a legizgalmasabb büntetőpárbajról is el tudja vonni a figyelmet.
Kacsamájas toast
Ízig-vérig ünnepi ízeket idézhetünk meg, ha a pirítósra krémes kacsamájat és egy kevés lilahagymás chutney-t teszünk, a vb-partin pedig biztosan lenyűgözzük majd vele a vendégeinket.
Pulyka-hamburger áfonya szósszal
A hamburger tökéletes vacsora lehet a világbajnokság ideje alatt, ha pedig pici változatokat készítünk belőle, zseniális snack-ként tündökölhet.
Érdemes téliesítenünk a burgerünket,
ezt pedig pulyahúsból készült pogácsával, vörösáfonya lekvárral és brie vagy camembert sajttal tehetjük meg leginkább.
Húsgolyók
A világbajnokságon számos nemzet képviselteti magát, ha pedig elmélyülnénk a gasztronómiájukban, biztosan találnánk mindenkinél egy-egy változatot a húsgolyóra.
De miért is ne tennénk meg, például a kedvenc csapatunkéval! Ebben és ebben a cikkünkben mutatunk néhány ötletet.
Pizza
A forró házi pizza felér egy gólörömmel. Ebben a cikkünkben megmutatjuk, mi a tökéletes házi pizza titka, így bárki könnyedén elkészítheti akár már ma este is.
(Fotók: Getty Images)
karácsony | előétel | világbajnokság | snack | falatkák
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!