A Bigfish története immáron több mint hét évre nyúlik vissza: 2013 tavaszán nyitott meg első bisztró az Andrássy úton. Az akkori értékek és a Bigfish koncepciója azóta sem változott: mindig friss, csúcsminőségű és kivételesen finom tengeri ételeket kínálnak vendégeiknek. Most megnyitott a márka újabb egysége.
A The Fishmonger ernyőmárka alá tartozó Budaörsi Halpiac nemcsak szakmai és logisztikai partnerük, ők azok, akik a hét minden napján friss tengeri és édesvízi áruval látják el őket. A világ halpiacairól mindig a legjobb fogásokat keresik és találják meg a Bigfish részére, legyen szó halakról, tenger gyümölcseiről vagy osztrigáról. Az executive séf Áman Attila, ahogy már megszokhattunk a márkától.
Az új hely nagyobb és tágasabb, sok az ismerős tétel, de olyan különlegességeket is jegyeznek, melyek csak a Bigfish Lánchíd Restaurant & Bar étlapján kaptak helyet. Itt is központi szerepe van a minden finomsággal megrakott halpultnak, de az Andrássy úttal ellentétben table service működik, vagyis a rendeléseket az asztalnál veszik fel.
Hamarosan bővebben is beszámolunk az új Bigfishről.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Bigfish)
halétterem | homár | bigfish | étterem | rák | tengeri ételek
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!