Megtaláltuk a világ leggyönyörűbb tortáit

Az orosz Tortik Annoushka egy művészeti múltat maga mögött hagyó szakember és építész testvére közös vállalkozása. Kézenfekvő, hogy a két, különleges szépérzékkel megáldott alkotó tervezőirodát nyisson, de ők inkább cukrásznak álltak, és a világhírig jutottak.

2020-ban már nem lepődünk meg, ha valaki drazsékkal töltött változatot, valósághű szív formájú süteményt, esetleg a divatos naked, vagyis pucér tortát rendel egy születésnapra. A DIY mozgalomnak köszönhetően hobbicukrászok nyitnak sütizőket, évről évre új trendek jönnek, betonnal vonják be a sütiket, csillogó ásványnak álcázzák a puncstortát, és sorolhatnánk tovább és tovább.

Madina Yavorskaya és Rustam Kungurov viszont saját műfajt teremtettek, sosem állnak be a sorba, sőt, ők vezetik azt.

Az orosz Tortik Annoushka 2009-ben alapult, és a cukrászvilág példaképként figyeli a manufaktúrát. Kizárólag rendelésre készítik a műalkotásokat, és amikor éppen nem egy százszeletes esküvői szépség megvalósításával foglalkoznak, cukrásztanfolyamokat tartanak. Mi több, online kurzusokra is befizethetünk náluk!

A tortákat súlyra árazzák be, egy kiló körülbelül tizennyolcezer forintnak megfelelő rubelbe kerül.

Bámulatos kreációk, két kifinomult mestertől!

Ez is érdekelhet:

Somlói galuska és szilvás gombóc ihlette macaronnal készül a Chez Dodo

A főváros legkedveltebb macaron-manufaktúrájában most a magyar sütemények ízvilága kerül előtérbe.

(Fotók: Tortik Annoushka)

torta | tortik annoushka | tortakészítés | dizájn | cukrászat | tortadesign

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom