Az André Fu stúdió által tervezett tervezett borbár ablakaiból kinézve úgy érezhetjük, egész Szingapúr a lábaink alatt hever.
André Fu építész és dizájner látásmódját, a luxus esszenciája, a formatervezési érzékenység, a modern kézművesség jellemzi, ez pedig minden egyes munkájában visszaköszön. Egészen páratlan módon tudja ötvözni az európai értelemben vett szépséget a keleti értékekkel és a kiemelkedő minőséggel, így
az általa megalkotott terek harmóniát, melegséget tükröznek, miközben átjárja őket a kifinomultság.
A The Cellar André Fu új mesterműve. A harmincnyolc emeletnyi magasságban található borbár mennyezete a klasszikus pincék boltívét idézi meg, miközben
az ablakokon kinézve hibátlan kilátás nyílik Szingapúr felhőkarcolóira és a tengerre.
A folyamatosan telt ház mellett üzemelő borbárban egyszerre huszonnyolc vendéget tudnak kiszolgálni, a nagyobb helyiségben húszan, a vele szomszédos különteremben pedig nyolcan foglalhatnak helyet.
A bordó árnyalatú, fával burkolt előcsarnok boltíves mennyezettel, tükrös folyosóval, kerek fogadóasztallal, fém függőlámpával és a perzsa ihletésű szőnyeggel várja az étkezni vágyókat. Beljebb haladva a terekben a tömör faajtók és a kékeszöld bársonyfüggönyök mellett továbbra is a boltívek dominálnak. A praktikusan elrendezett terekben központi figyelem hárul a borkínálatra is, mintegy négyszáz borkülönlegességet vonultatnak fel.
Ahhoz, hogy fantasztikus borokat és isteni fogásokat kóstoljunk csodálatos környezetben, nem kell Szingapúrig utaznunk. Ebben a cikkünkben a St. Andreában begyűjtött gasztroélményeinkről meséltünk.
(Forrás: Designboom, fotók: André Fu Studio)
szingapúr | luxusétterem | andré fu | étterem | dizájner | belsőépítészet
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!