Teljessé vált Budapest legújabb pop-up pékséglánca

Tovább terjeszkedik a Zsebi-birodalom.

Zsebi nem más, mint egy kedves eb, a gazdája Kovács Kristóf producer, a Déryné tulajdonosa. Zsebi már nem pusztán egy szimpla kutyus, hanem sokkal több annál. Daliás termete, intelligens tekintete, derűs lénye immár egy boutique pékség arculatában is megjelenik, ugyanis róla nevezték el azt a pop-up láncot, amelynek legújabb egységei az elmúlt napokban nyíltak meg a belvárosi Bécsi utcában és a Pozsonyi úton.

Az arculat Kovács Kristóf munkája

A kínálat ugyanaz, mint a Bartók Béla úti boltban, Kovács Kristóftól megtudtuk, hogy a forgalom impozáns, napi száztíz-százharminc bejglit sütnek a munkatársai, ezek kivétel nélkül el is fogynak. Megszállott figyelemmel fordulnak a slágertermékük felé: ha egy bejglinek nem ideális a márványozottsága, már nem kerülhet be az első osztályú termékek közé.

Az egyetlen hír, ami beárnyékolja a nyitás feletti örömünket, hogy ezek a helyek valóban pop-up jelleggel működnek, nem csak egy marketingfogásról van szó. Mindhárom egység időszaki jelleggel működik, és be fognak zárni. A tippünk az, hogy a karácsonyi időszak alatt biztosan nyitva lesznek, úgyhogy aki nem akar lemaradni egy franciás-magyaros pékségélményről, célozza be valamelyik Zsebit, és kapjon fel egy bejglit, vagy pastel del natát, sajtos rudat, egyebet, és igyon még mellé egy forró espressót is!

A fullos Déryné-élményt most nem kaphatjuk meg, hiszen zárva vannak (igaz, egy nemzetközi filmforgatás kedvéért a napokban kinyílik, egy barcelonai kávéházat fog megszemélyesíteni a Déryné), de az előtte lévő hütte zavartalanul üzemel. A házhoz szállítás – benne a gusztusos bécsi szeletekkel – is pörög, vagyis ha a helyszínen nem is, de egyéb helyeken és az otthonunkban kaphatunk egy kis Déryné-élményt.

zsebi | hütte | pékség | déryné | bejgli | étterem

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom