Szent György-hegy hajnalig, három részletben, csodás borokkal és ínycsiklandó falatokkal. Köszönjük, nekünk ennyi bőven elég a boldogsághoz.
Kisebb, intimebb, kedvesebb, összebújósabb
– ezekkel a címszavakkal invitálnak a Hegymagasba a Szent György-hegy legkiválóbb borászai. Idén a nagy Szent György-hegy hajnalig esemény helyett három részletben találkozhatunk a borászatokkal, három szeptemberi szombaton várnak a szervezők zenével, finom borokkal, remek falatokkal, jó találkozásokkal és nyitott pincékkel.
Az eseménysorozat keretében minden hétvégén a hegy egy-egy főutcájának hat pincészete nyit ki a következőképp:
Szeptember 12. avagy Szent György-hegy éjfélig (No. 1.)
• Kiss Pince
• 2HA
• Pláne a Völgyben! / Pláne Badacsony borterasz X Kisház a Sárkányvölgyben
• Pap Wines
• Killer Pince
• Kutyakaparó
• Magashegy Pince
Szeptember 19. avagy Szent György-hegy éjfélig (No. 2.)
• Napvirág Pince
• Molnár Pince
• Földi Bálint x Pláne
• Angyal Pince
• Nyári Pince
• Tarányi Présház
Nyitott porták: szeptember 26.
• Hóbor Pince
• Bencze Birtok
• Szászi Pince
• Hoffmann Pince
• Gilvesy Pince
• Tarányi Présház
• Boksay Pincészet
Az események a támogatói poharak megvásárlásával látogathatók, a pohár ára kétezer forint, cserébe tiéd egy saját Szent György-hegy hajnalig Riedel pohár és egy térkép-képeslap, amellyel tájékozódhatsz a hegyen. A Facebook-eseményt itt tudod követni, szerintünk érdemes elmenni, kevés szebb borozós hely van Magyarországon a Szent György-hegynél!
Ez is érdekelhet:
pince | balaton | bor | sászi birtok | Gilvesy | hajnalig
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!