Michelin-csillagos étterem készíti ennek a légitársaságnak a megújult ételkínálatát

A zürichi Baur au Lac szállodában található két Michelin-csillagos étterembe, a Pavillonba nehéz asztalt foglalni. Most azonban egy alternatív lehetőség nyílik mindenki számára, hogy megkóstolja a világhírű étterem séfjének fogásait.

A Swiss International Air Lines első- és üzleti osztályán utazók a Pavillon séfjeinek, Laurent Eperon és Maximillian Müller által készített ételeket kóstolhatnak egészen november 30-ig a hosszútávú járatokon.

A menü pedig hihetetlenül dekadensre sikerült.

Az első osztályon homár, tőkehal, kagyló, szezonális Waldorf saláta került az étlapra, a főételek között vadhúsok, füstölt tokhal, sült karfiol és quinoa mellett zürichi sajtok széles választéka is megtalálható. A desszert pedig levendulás mézes mousse, fior di latte és csokoládés-gesztenye-torta is lehet.

Az üzleti osztályon is ínycsiklandó fogások várják az utasokat. Az előételek közül kiemelkedik a mediterrán polip, kihagyhatatlan főétel a szűzpecsenye stroganoff szósszal és a süllőfilé, a vegánok pedig szejtán kóstolhatnak gombamártással. A desszert az első osztályhoz hasonló sajtválasztékból áll, de a svájci csokoládé és egy barackos dacquoise torta is szerepel a kínálatban.

(Forrás: RobbReport, fotók: Baur au Lac)

michelin-csillag | légitársaság | fedélzeti menü | swiss airlines

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom