Az Alfredo spagetti krémes állagú, marhahúsban gazdag egy rakás sajttal. Ha pedig mindez nem lenne elég csábító, még egyszerűen és gyorsan is elkészíthető.
Amikor már azt hittük, hogy a TikTok-on semmi sem tudja felülmúlni a fetás tésztát, akkor jött a Spagetti Alfredo és felrobbantotta a videómegosztó oldalt. Az elkészítése pofon egyszerű.
Első lépés: Egy kilogramm főtt spagettitésztát összekeverünk egy üveg Alfredo szósszal és egy hőálló tálba tesszük.
Második lépés: Ráöntjük a darált húsból, apróra vágott hagymából zöldfűszerekből, két gerezd zúzott fokhagymából és spagetti szószból készült masszát.
Harmadik lépés: Az egészre két csészényi reszelt sajtot halmozunk, majd tizenöt-húsz percig sütjük.
@britscookin Y’all need to try this! ? #comfortfood #fastapasta #cookinghack #britscookin #easyrecipe #spaghetti ♬ original sound - britscookin
A TikTokon számos változata terjed a spagettinek. Van, aki kaliforniai paprikát is ad hozzá, más pedig maga készíti el az Alfredo szószt is úgy, hogy vajat, tejszínt és két csésze reszelt parmezánt főz össze egy kevés borssal, fokhagyma-granulátummal. Tálaláskor gondoskodhatunk arról, hogy a lágy ízvilágú spagetti meglepő fordulattal csípős legyen. Némi csilipehely kell csak a tetejére ehhez.
@bigmommakimbo7 This is sooooo goooood! ??? #alfredospaghetti #tiktokspaghetti #spaghetti #viralspaghetti #pasta #pastatiktok #onepot #onepotmeals #easymeal #easydinner #dutchoven #dutchovenspaghetti #easyspaghettirecipe #foodtok #food #yum #petsoftiktok #fyp #viral #follow #like #4upage ♬ original sound - Kim Pauckner
Az igazán időtakarékos megoldáshoz az egészet egy kuktában készítjük el, így a tészta tulajdonképpen a szószban fő meg.
(Forrás: The Daily Meal, fotók: Getty)
alfredo spagetti | étel | tejszín | spagetti
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!