Nem kell a vasárnapi ebéddel bíbelődni, ha bejutunk erre a titkos brunchra

Mi történik, ha egy séf és két éhes kommunikációs szakember összefog?

Egy titkos brunch, ami nem is annyira titkos már. Füzi Tamás séf vagy húsz éve a gasztronómiának él, míg társai, Hadobás Nóra és Pál Zorka Tamást kiegészítve háziasszonyként lesik a vendégek kívánságait a vasárnapi összejöveteleken.

Évek óta keresik Budapest legjobb reggelizőjét, és ugyan sok jó hely akad a városban, de mégis olyanra vágytak, amit csak ők tudnak. Találtak egy helyet a belvárosban, amibe rögtön beleszerettek, amikor először beléptek az ajtaján. Elhatározták, hogy brunchot szerveznek a nagyközönségnek. Meg egy kicsit maguknak is. Ez lett a Secret Sunday Brunch, ami nem csak egy reggeli, hanem egy életérzés. Méghozzá egy nagyon budapesti és nagyon kozmopolita életérzés, amelyben összekapcsolódik a kulinária és a budapestiség.

Legközelebb május 26-án délelőtt 10 órára lehet becsekkolni Budapesten a Ráday utca 45.-be, ahol az alábbi menüvel készülnek:

Húsos:

  • kávé / tea
  • mangalicakolbász, rösztivel, tojással, snidlinges tejföllel
  • áfonyás-almás crumble

Vega:

  • kávé / tea
  • tojásos "melegszendvics", bazsalikommal, édes chilis uborka salsával
  • áfonyás-almás crumble

Vegán:

  • kávé / tea
  • quasedilla, paradicsommal, zsenge kukoricával, vegán mozzarellával
  • vegán áfonyás-almás crumble

 

A menü ára 4900 Ft, a helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni.

Ez is érdekelhet:

Íme az öt kedvenc budapesti helyünk egy klasszikus hétvégi brunchra

Budapesten számos olyan éttermet, kávézót vagy reggelizőt találunk, ahol nemcsak a menü kiemelkedő, hanem a hely stílusa is szembeötlő. 

(Fotók: Unsplash, Tirka Photo)

brunch | vegán | menü | ráday utca | vega | füzi tamás

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom