Rendhagyó este lesz.
Világunk telis-tele van megoldatlan rejtélyekkel. Nekünk, itt, a szárazföldön idegennek tűnhet a végtelen óceán, ahol megannyi mítosz és kaland várja, hogy nyomába eredjünk. Az emlékezések szerint Atlantiszt Poszeidón alapította, amely korának leghatalmasabb városa volt, míg egy végzetes háború meg nem pecsételte sorsát – örökre a tenger mélyére süllyedt.
Lenyűgöző seafood-kínálattal készülnek a Jaksa Bálint fotóin általunk is bemutatott Párisi Passage-ban a szeptember 18-i estére, igazi különlegességeket lehet majd kóstolni. A dallamokért Bruce Marshall music sommelier felel, aki erre az estére is egyedi, a hangulathoz illő zenékkel készül.
A következő finom fogásokkal várnak:
Előétel:
- Tonhaltataki tengerialga salátával
- Pankó morzsában sült tigrisrák, daikon saláta
Leves:
- Sáfrányos feketekagylóleves bok choyjal
- Miso leves füstölt tofuval
Főétel:
- Cajun fűszerben pácolt lazac chorizo kolbásszal és napszárított paradicsommal
- Homár barigoule
- Füstölt bélszín sóban sült céklával és yorkshire puddinggal
Desszert:
- Csokoládés gyömbéres trüffeltorta körtés-karamellás öntettel
- New York-i túrótorta narancs sorbet-val
- Funnel Cake tölcsérfánk erdei gyümölcsraguval
Részvételi díj:
Három fogás (előre utalás esetén): 28 900 Ft / fő
Három fogás (helyszínen): 32 900 Ft / fő
+ szervizdíj (13%)
Az ár tartalmaz egy welcome italt (Charles Heidsieck Brut Réserve) és korlátlan Szentkirályi ásványvízfogyasztást.
Az esemény maximális létszáma limitált, így előzetes regisztráció szükséges. A foglaláshoz Révi Annának az [email protected] e-mail címre kell írni.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Jaksa Bálint)
vacsora | tengeri | budapest | program | gasztro | seafood
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!