Egy kis virginiai étteremben furcsa és ijesztő megoldást találtak arra, hogyan hozzák vissza a békeidőben megszokott éttermi élményt – már amennyire ezzel a fortéllyal egyáltalán vissza lehet.
Három Michelin-csillaggal büszkélkedhet a Little Washingtonban működő The Inn, amely május 29-ére tervezi az újranyitást, természetesen a távolságtartás szabályainak betartásával. Mindez azzal jár, hogy lesznek majd kihasználatlan asztalok – legalábbis papíron.
Merthogy Patrick O'Connell séf és egyben tulajdonos azt találta ki, hogy szépen felöltöztetett próbabákat ültet az üresen maradt székekre, hogy legalább látványra meglegyen a telt házas éttermi élmény.
"Mindig is kedveltem a próbababákat, mert soha nem panaszkodnak senkire, és nagyon szórakoztató szépen felöltöztetni őket – mondta a hátborzongatónak tűnő ötlettel kapcsolatban O'Connell, de erre is rá tudott tenni egy lapáttal. – Mindannyian vágyunk arra, hogy összegyűljünk és végre másokkal is találkozzunk, de nem feltétlenül kell valódi embereknek lenniük."
A babák a nyegyvenes évek stílusának megfelelő ruhákban foglalnak helyet az asztaloknál, és annak érdekében, hogy a szettjük minél autentikusabb legyen, az étterem együttműködik a helyi színház öltöztetőivel. "Amikor a The Inn előállt az ötlettel, azt gondoltuk, ez egy vicces és kreatív módja annak, hogy megfeleljen a társadalmi távolságtartással kapcsolatos iránymutatásnak" – nyilatkozta Maggie Boland, a Signature Theatre ügyvezető igazgatója.
Az együttműködést nagyszerű lehetőségnek tartja, és örül, hogy hozzájárulhatnak Virgina egyik ismert turisztikai célpontjának újranyitásához.
Ez is érdekelhet:
(Forrás: CNN, fotó: The Inn, foodandwine.com)
élmény | michelin-csillag | megoldás | próbababa | étterem | társadalmi távolságtartás
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!