Popcornból készít whisky-t egy kreatív apa-fia páros

Még egy kis időre szükségük van, amíg a popcorn whisky elkészül, de már most díjnyertesként emlegetik a különleges italt.

A bourbon legalább ötvenegy százalékos kukorica cefréből készül, de vajon a pattogatott kukorica is használható kulcsfontosságú összetevőként? A 15 Stars mögött álló családi vállalkozás úgy gondolja, hogy igen.

Körülbelül három évvel ezelőtt Rick és Ricky Johnson úgy döntött, hogy megpróbál bourbont készíteni egy olyan szabadalmaztatott kukoricából, amelyet pattogatott kukoricájukhoz használnak és kizárólag Kentuckyban, Indianában és Illinoisban termesztik.

Az alkohol hetven százalék kukorica, tizennyolc százalék búza és tizenkét százalék árpamaláta cefréből áll és

amerikai tölgyfahordókban érlelődik egészen addig, amíg készen nem áll a palackozásra.

Beletelik néhány évbe, míg elkészül a pattogatott kukoricás bourbon, de remélhetőleg eléggé jó lesz ahhoz, hogy a következő filmnézéskor egy vödör popcorn helyett egy palack után nyúljanak az amerikaiak.

(Forrás: RobbReport, fotó: 15 Stars)

whisky | popcorn | bourbon

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom