A Singapore Airlines pop-up étteremmé alakította a Changi repülőtéren álló A380-as repülőgépét, az elképesztően nagy érdeklődés pedig még a légitársaságot is meglepte.
A szingapúriak annyira ki vannak éhezve az utazásra, hogy eszement összegeket hajlandók már azért is kifizetni, hogy repülőgépen ehessenek. Mindez azt követően derült ki, hogy a Singapore Airlines nemrégiben bejelentette: vacsorákat szervez a reptéren parkoló egyik repülőgépén, a foglalások pedig harminc perc alatt azonnal beteltek.
A légitársaság választása a Changi repülőtéren álló, emeletes A380-asra esett, amelyet a világ legnagyobb utasszállító repülőgépeként tartanak számon. Az első vacsorák október 24-én és 25-én lesznek, a Bloomberg pedig úgy tudja: a foglalások fél óra alatt beteltek, és elképesztő az érdeklődés a következő heti események iránt is.
A vacsorákat négy kategóriára osztották:
a felső kategóriás, lakosztályban való étkezéshez a vendégek hozzávetőleg 474 dollárt fizetnek, míg a business class ételsora 236 dollárt kóstál. A két alsó kategóriás menü hetvenegy, illetve harminckilenc dollárba kerül.
Az ételeket az elismert szingapúri séf, Shermay Lee készíti, a fogások között pedig bélszín, sült kacsa, homár és kaviár is megtalálható.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Singapore Airlines, Pixabay)
repülőgép | szingapúr | pop-up | repülőtér | diszkont légitársaság | reptér
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!