Aki ismeri a munkásságát, talán nem lepődött meg az eredményen.
Szokás szerint az olaszországi Parma városában rendezték meg a pizza-világbajnokságot, melyen negyven országból összesen nyolcszáz versenyző, köztük huszonkét magyar „állt kemencéhez”.
Szabadfi Szabolcs, azaz, Szabi, a pék ötödször vett részt a vébén, melyen több kategóriában hirdettek győztest.
Szabi négy kategóriában indult, a Facebookon olvasható posztja szerint ismét sikerült megnyernie a legjobb magyarnak járó díjat, immáron negyedszer. Gluténmentes kategóriában kilencedik, római stílusú pizzában huszonkilencedik lett, Krisztián és Benji kollégáival a classica és a gourmet kategóriákban pedig az első egyharmadban végeztek.
(Forrás: Szabi, a pék Facebook-oldala, fotó: Getty Images)
a pék | szabi | pizza | szabadfi szabolcs | párma | világbajnokság
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!