Lassan vége a nyárnak, úgyhogy nem árt kinyitni még néhány palackot.
Hasonlóan gondolkodnak a Kertész utcai Laurel Budapestben, ahol augusztus 15-én megadják a módját, és néhány, általuk nagyra tartott pezsgővel rendeznek Pezsgőestet. Az étteremről annyit érdemes tudni, hogy a lokalitásra, vagyis a helyi alapanyagok használatára, illetve a borokkal egybeszőtt harmóniára épül. Laza elegancia, természethű ételek jellemzik.
Ami pedig a jövő hét csütörtöki kínálatot illeti, máris mutatjuk az étel- és italsort:
- Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Pincészet – Furmint Brut Natur
Fésűkagyló | Szalonna | Nyári alma - Antech – Cuvée Expression Brut 2017
Harcsa chevice (ám ezúttal perui stílusban) - Codorniu – Seleccion Raventos Brut
Sózott makréla | Cékla | Calamansi - Maison Louis de Grenelle – Grande Cuvée Brut
Füstölt pisztráng | Paradicsom | Barack - Taittinger Brut Reserve
"Balatonfenyvesi" Marhatatár | Ananász | Kimchi
A részvételi díj 16 500 forint, asztalfoglalásért errefelé érdemes érdeklődni.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Unsplash)
vacsora | kóstoló | programajánló | menü | bor | laurel budapest
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!