A pezsgő a decemberhez, szilveszterhez kötődik hazánkban leginkább, pedig egy forró nyári napon legalább olyan jólesik egy pohár belőle, mint a különleges események alkalmával.
A pezsgőkészítésnek komoly hagyományai vannak Magyarországon, és az utóbbi időben a tradicionális pezsgők egyre gyakrabban jelennek meg a pincészetek kínálatában. A Pezsgő Június Nagykóstoló a nevéből adódóan igyekszik a pezsgőkre irányítani a figyelmet, és a rendezvénnyel szeretné megalapozni, megerősíteni a nyári szezont.
Ezen a szombaton a Corinthia Hotel Budapestben negyven magyar kiállító és ötven nemzetközi márka mutatkozik be, összesen kétszáz pezsgőt, cavát, crémant-t, proseccót, franciacortát, sektet és újvilági pezsgőt kóstolhatunk meg egy jegy áráért. A Champagne Teremben pedig csendes körülmények között, különdíj ellenében a legtöbb champagne kóstolható, egy helyen.
A belépők ára a helyszínen 12 900 forint.
Ez is érdekelhet:
Corinthia Hotel | prosecco | champagne | budapest | kóstoló | pezsgő
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!