133 év után állt át kiszállításra egy bajba jutott étterem

Felfoghatatlanul hosszú ideje működik Brooklyn Williamsburg negyedében a Peter Luger Steakhouse: 1887 óta, amolyan városi legenda, intézménnyé vált vállalkozás lett. Bizonyára sokszor hangzott már el az asztalainál, hogy ameddig világ a világ, a Peter Luger is nyitva lesz – ám a világjárvány a százharminchárom éves intézményt is változásra kényszerítette. Ők pedig meglépték, amit muszáj volt. 

A lezárások kezdeténél úgy határoztak, folytatják a szaftos steakek sütését, márciustól bárki rendelhetett tőlük, aki vállalta, hogy elmegy az elkészült húsokért az étterembe. David Berson üzletvezető, az 1950-es évekbeli tulajdonosok unokája azonban úgy döntött, fütyül a hagyományokra, az egyetlen járható út a házhoz szállítás.

Egyszerűen muszáj volt változtatni, és a törzsvendégek, rajongók kedvére tenni.

Mindezt úgy, hogy a Peter Luger annyira régivágású, hogy még a kártyás fizetést sem vezették be.

Hanyagságról szó sincs, de eddig a készpénzes fizetés volt a szokás.

A leghíresebb steakvariációkat és a ház burgerét is kiszállítják, százharminchárom év után először.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Peter Luger Steakhouse)

williamsburg | new york | házhoz szállítás | steakhouse | new york city | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom