Öt fantasztikus étterem, ahonnan a korlátozások alatt is rendelhetsz

Kedd éjféltől ismét szigorú járványügyi korlátozások lépnek életbe, melynek értelmében az éttermek és az egyéb vendéglátóegységek bezárnak. Házhoz szállítással azonban továbbra is üzemelhetnek, így nem kell lemondanunk a gasztronómiai élvezetekről. Ráadásul számos csúcskategóriás étterem döntött úgy, hogy becsomagolja ínycsiklandó fogásait, lehetőséget adva akár a fine dining otthoni megtapasztalására.

Öt olyan éttermet gyűjtöttünk össze, amelynek menüsora garantáltan bearanyozza majd az otthonlétünket.

Jamie Oliver Diner's

A legjobb minőségű alapanyagokból készülő amerikai stílusú street food ételek közül tudunk válogatni akkor, ha Jamie Oliver Diner's étterméből rendelünk. A kínálatban előételek, saláták, kézműves burgerek, BBQ-fogások is megtalálhatók.

Ha falatozás közben az immunrendszerünket is fel szeretnénk turbózni, a Superfood Saláta a legjobb választás, ha bánatunkat hamburgerbe fojtanánk, Jamie Insanity Burgerénél tökéletesebbet álmodni sem lehet.

Amennyiben azonban úgy vagyunk vele, minden földi jót megérdemlünk, ha már kénytelenek vagyunk a négy fal között rostokolni, a Party Diner BBQ Tál csirkeszárnyai, tépett malac waffle-je, a tökéletes BBQ oldalasa és a roppanos slaw saláta mellett tegyük le a voksunkat!

Textúra

A Sárközi Ákos által vezetett Textúra étterem valóban házhoz szállítja a fine dining fogásokat, hogy hétfőtől szombatig olyan pazar ételekkel örvendeztessen meg bennünket, mint a kacsamáj torta aszalt gyümölcsökkel és céklával, a nyírségi gombócleves, a marharagu parmezános nudlival és csemegeuborka salátával, vagy éppen az Alma az avarban fantázianévre keresztelt desszertkülönlegesség.

Kiosk

A Kioskból nemcsak á la carte ételeket, de napi menüket és tortákat is rendelhetünk, ráadásul a változatos és széles kínálatban még a gyerekmenük is megtalálhatók, így a kényszerű iskolabezárások ideje alatt még a legkisebbek szája íze szerinti egyszerű, ám kiváló alapanyagokból készülő ételekről tudunk gondoskodni.

Mindemellett a Kiosk, mint mindig, most is gondol az ételérzékenyekre, így gluténmentes változatban kérhetünk szarvasgombás rizottót, de választhatjuk a szintén gluténmentes, vegán téli superfood salátát is.

Trattoria Pomo D'Oro

Ha nem tudjuk elképzelni a hosszúra nyúló otthonlétet olasz ételek nélkül, tegyük össze a két kezünket, hogy a Trattoria Pomo D'Oro házhoz szállítja Itália ízvilágát hétköznaponként.

Nem sok jobbat tudunk elképzelni a karantén alatt, minthogy négysajtos felfújtat falatozzunk vargányagombával, fűszeres körtével és póréhagymával, hogy aztán toszkán paradicsomlevessel melegítsük át a testünket, majd házi cannellonit vagy saltimboccát majszoljunk, és egy nagy adag profiterollal gondoskodjunk a boldogsághormonok fokozásáról.

Laurel

Ha már most azt tervezzük, hogyan gondoljuk újra a céges karácsonyt, érdemes végig pörgetünk a Laurel ajánlatát,

akik kifejezetten a zoomos ünneplésre gondolhattak, amikor megalkották 4+2 fogásos otthoni fine dining-kínálatukat a vállalati partnerek számára.

A csomagba kerül pisztráng, kakasleves, szarvas és Zsuzsi karácsonyi rumbabája is, ráadásul pontos leírással, tízperces befejezőmunkával valóban pazar ünnepi menüsort kaphatunk.

Ez is érdekelhet:

Három olasz szendvics, amit bármikor megennénk

Tökéletesen feledtetni tudják a főtt étel iránti vágyat.

covid-19 | koronavírus | covid | fine dining | gasztronómia | menü

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom