A főváros legmagasabban fekvő ötcsillagos szállodájának a tetején, elképesztő panorámával idén már második szezonjával várja a vendégeket a White Raven Skybar & Lounge, a budai Vár egyetlen skybarja.
A bár kínálata, szolgáltatásai, programjai és a lenyűgöző környezet a köré a gondolat köré épül, hogy minden érzékszervre hatni tudjon.
Ez inspirálta az újraalkotott ital és bárétel koncepciót is, ráadásul mindezt, a szakemberek elkötelezettségének köszönhetően, fenntartható módon.
Ebbe a koncepcióba illeszkedve az állandó kínálat mellett augusztustól minden szerdán osztrigabár is várja a White Raven Skybar & Lounge vendégeit heti rendszerességgel, szerdánként 18 és 22 óra között.
Az osztrigabár egyedileg válogatott, kifinomult, francia kagyló kínálatával, elegáns italpárjaikkal és különleges pezsgőkkel készül.
A White Raven Skybar & Lounge osztriga sommelier-je Szabó Péter, az Osztriga Sommelier cég alapítója. Bemutatója során mindenki betekintést nyerhet az osztrigabontás és -fogyasztás rituáléjába. Az élményt a megfelelő ital ajánlásával teszi még jobbá a White Raven csapata.
A kínálatból:
• Bretonos, Kreinbacher Classic Brut 0,15 l (magyar pezsgő)
• Cancale, Beluga Gold line 0,04 l (orosz vodka)
• Gillardeau, Domain Lavantureux Chablis 0,15 l (francia fehérbor)
• Krystale, Piper Heidsieck Cuveé Brut 0,15 l (champagne)
További információ a White Raven osztriga estjeiről itt található.
(Fotók: White Raven Facebook-oldala)
panoráma | kilátás | ötcsillagos | white raven | pezsgő | osztrigabár
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!