A Moët & Chandon megnyitotta Európa legnagyobb pezsgőbárját a londoni Harrodsban, ahol minden a csillogásról és a kiemelkedő minőségű italokról szól.
A Harrods luxusbárjában a vendégek a Moët & Chandon legendás pezsgőiből kortyolhatnak, beleértve a Brut Impérial-t, de olyan pezsgőalapú koktélokat is kóstolhatnak, mint a Peach Blossom, amiben a Moët & Chandon Impérial, a Belvedere vodka, és az őszibaracklikőr találkozik a narancsvirággal.
Szintén figyelemre méltóra sikerült a Champagne Shake, aminek szintén a Moët & Chandon Impérial az alapja, de licsilikőrrel, vanília fagylalttal és szintén narancsvirággal egészítették ki.
A pezsgőbárban Moët & Chandon Legacy Champagne Grand Vintage és a Legacy Champagne Rare Limited Edition Bottle kollekció italai is megtalálhatók, ezek közül minden kétséget kizáróan
a leghíresebb az 1959-es Grand Vintage Magnum, amit nagyságrendileg kétmillió forintért lehet megvásárolni.
A bárban az italok mellett fantasztikus ételeket is felvonultatnak. A Choux Love desszertjei, mellett figyelemre méltó a Cheese Délice, ami fűszeres kimchi fekete szezámmagos pirítóssal. Szintén ajánlott megkóstolni a The World Is Your Oyster osztrigát, amihez körtét és uborkát is kínálnak, de tökéletes választás lehet a kaviár és
a Moët Caramel fantázianévre hallgató étcsokoládés, sós karamellel töltött desszert is.
A fogásokat olyan tányérokon kínálják, amelyeken a pezsgőkhöz kapcsolódó idézetek olvashatók, köztük John Maynard Keynes brit közgazdász mondása, aki úgy fogalmazott:
Az életemben csak azt sajnálom, hogy nem ittam elég pezsgőt."
(Forrás: Haute Living, fotók: Moët & Chandon Champagne Bar)
pezsgő | london | Harrods | moet and chandon | bár | pezsgőbár
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!