Az aranypehellyel díszített kukoricatortilla dobja meg az árát a Grand Velas Los Cabosban megvásárolható tacónak.
A cabói Grand Velas Resorts luxusszálloda a világ legdrágább tacóját kínálja a maximális kikapcsolódás mellé vendégei számára. A gasztronómiai igazgató, Michel Mustiere egy interjújában úgy fogalmazott: a céljuk mindig is az volt, hogy megtörjék a klasszikus mexikói ételek kínálatát,
és olyan megoldásokkal lepjék meg vendégeiket, amelyek igazi élményeket tudnak nyújtani számukra.
Az első aranyozott tacót egy jótékonysági aukciós vásárra készítették el, később azonban felvették az üdülőhely Frida nevű éttermének kínálatába is. A kukoricatortillán alapuló kulináris remekmű tartalmaz langustint, Kobe marhahúst, Almas Beluga kaviárt és fekete szarvasgombás brie sajtot is. Ezenkívül kerül még bele morita szárított csili, salsa és ehető aranypehely is.
A luxusfogás elkészítése során friss alapanyagokat használnak fel, ezért a főzési folyamat jelentősen felgyorsítható, de még így is negyvenöt percet vesz igénybe például az igazán különleges tequilával megbolondított salsa elkészítése.
A szálloda italt is kínál hozzá kísérőnek: a kézzel készített, fehérarany és platina palackozású Ley.925 Pasión Azteca Ultra Premium Añejo 150 ezer dolláros ára emeli még tovább a szállodai számla végösszegét.
Ez is érdekelhet:
(Fotó: Victor Elias Photography)
taco | gasztronómia | mexikói | luxus | fogas | mexikói konyha
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!