Angol, francia és spanyol stílusú minőségi rumok a belváros szívében: szeptemberben rendezik az első Rum Show-t, hagyományteremtő szándékkal.
Magasabbra tették a lécet a Whisky Show és a Bar Show szervezői: szeptember 3-án megrendezik az első Rum Show-t is, amitől azt remélik, hogy idővel ugyanúgy hagyománnyá válik, mint nagyobb tesói.
A rum, mint italkategória az utóbbi időben komoly rangot vívott ki magának nemcsak a nemzetközi színtéren, hanem hazánkban is. Egyre többen érdeklődnek a kifinomult rumok iránt, a gasztronómiai helyszíneken is nő az igény a minőségi rumokra.
Nemcsak az igény adott, de megfelelő a pillanat is: a szervező WhiskyNet az első Rum Show-val ünnepli a fennállásának 15. évfordulóját. Eggyel több indok a koccintásra!
A helyszín különleges, minőségi italokhoz illő: a belvárosban, a Sas utcában lévő Société Budapest, ahol exkluzív környezetben, elegáns, kulturált légkörben beszélgethetsz a kedvenc italaidról, és a kóstolók tapasztalatairól. Lesz miről csevegni, mert
mintegy 20 standon kóstolhatod a világmárkák legjobb rumjait, elég csak a Diplomático vagy a Plantation rumot említeni.
Megismerheted az angol, francia és spanyol stílusú rumokat, a WhiskyNet saját standjánál pedig – a rumokon kívül – néhány különleges whiskyt is tesztelhetsz. A Société két bárjában rumalapú italok és koktélok társaságában töltheted kellemesen az időt.
RUM SHOW 2022
Időpont: 2022. szeptember 3. (szombat)
Nyitvatartás: 17:00-22:00 (last dram: 21:30)
Helyszín: Société Budapest (Budapest, Sas utca 15., 1051)
Belépőjegy: 7000 Ft (tartalmaz 1 db kóstolópoharat és 2 db kóstolókupont)
Kóstolókupon: 1000 Ft (a helyszínen megvásárolható)
Jegyet itt tudsz vásárolni.
(Forrás: whiskynet, fotók: Unsplash)
alkohol | rum show | société | budapest
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!