Könnyed, játékos élmény kezdő borkedvelőknek és tapasztalt szakértőknek egyaránt.
Az Easy Wine borbár és bisztró kettőse az egyben, ahol az innovatív borkóstolás és a gasztronómiai élvezetek szerepe egyaránt fontos. A fine dining világában jártas Nagy Attila executive séf tanítványa, Oláh Lavínia konyhafőnöknek köszönhetően a klasszikus bisztró fogások mellett tradicionális magyar és nemzetközi kínálatból válogathatunk az egyoldalas étlapról.
A főételek közé tartozik a challans-i kacsa lilakáposztával, csicsókával és feketegyökérrel, a zalai dödölle szarvasgombával és sajtmártással, vagy a pirított borjúmáj, burgonyapürével, lyoni hagymával és kaprimártással. Ha borkóstolás mellett csak kisebb falatokra vágyunk, akkor emlékezetes választás lehet a maldív-szigeteki tonhaltatár avokádóval, kaffir lime-mal és rizsropogóssal,
ha pedig egy hétköznapi üzleti ebéd a cél (két fogás 2500 Ft, három fogás 3000 Ft), tradicionális opciók közül is választhatunk, mint a lágy kecskesajtsaláta céklával és dióval, vagy a tanyasi csirkemell sült zöldséggel, négysajtmártással.
A borkóstolásban az olasz WineEmotion rendszer mutat új utat, hiszen a vendégek saját maguk válogathatnak az automata, kártyás rendszer széles választékából, de igény szerint profi sommelier is segítségükre lehet.
A közel száztételes borválaszték különlegessége, hogy főképp olyan borokat tartalmaz, amelyek ritkán érhetőek el poharas kiszerelésben.
A kóstolás mértéke három mennyiség közül választható ki: negyed, egy vagy két deciliter, amelyet a bor felett található gomb megnyomásával tölthetünk ki saját magunknak egyszerűen, gyorsan.
Az Easy Wine elegáns, mégsem feszengős hangulata ideális találkozási pont ebédhez, munka utáni koccintáshoz, vacsorához, vasárnapi brunch-hoz vagy kifejezetten egy egész estét betöltő borkóstoláshoz.
Ez is érdekelhet:
(Fotó: Kaunitz Tamás, PanamyFotó)
easy wine | üzleti ebéd | borbár | fine dining | bisztró | menü
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!