Kreatív, egyben meghökkentő megoldást választott egy bár a biztonságos felszolgáláshoz

Willy Fogg is csettintene.

A pandémia utáni időszakban alaposan megszaporodtak a vendéglátásban a kreatív praktikák. Az egyik legújabb és legszokatlanabb fortéllyal egy londoni botanikus bár rukkolt elő:

a felszolgálók méhészruhában viszik ki a rendelést.

Az ötlet apropóját mi más is adná, mint a dolgozók és a vendégek egészségügyi biztonsága, és a megfelelő távolságtartás. Ezzel pedig az érintkezésmentes szerviz is garantálható.

Londonban Mr Fogg's House néven fut a találékonyságból jelest érdemlő, összesen tizenegy egységgel bíró hely, amely elsősorban egzotikus dizájnjáról és növények által inspirált koktéljairól ismert. A névválasztás sem véletlen: Jules Verne regényének világutazó főhőse előtti tisztelgésként keresztelték el Phileas Fogg után.

A klasszikus méhészöltözetet a biztonság mellett még két okból választották: remekül passzolnak a növényekkel teli helyiségek hangulatvilágához, másrészt nem akarták, hogy a vendégek a repülőterekhez hasonló steril körülmények között töltsék el az idejüket, ezért folyamodtak inkább ilyen játékos verzióhoz.

Pontos újranyitási dátuma még nincs a Mr Fogg's House-nak, de azt már lehet tudni, hogy a március 20-án bezárt vendéglátóhelyek július 4-től fogadhatnak ismét vendégeket Angliában.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Mr Fogg's House of Botanicals, Travel and Leisure)

Anglia | koronavírus | felszolgálás | vendéglátás | pandémia | méhészruha

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom