Paul McCartney lányainak fontos emlékei vannak Skóciáról, ezeket pedig szívesen meg is osztják másokkal.
A Macallan Harmony Collection korábbi kiadásaiban a whiskyhez jól kapcsolódó ízekre, így a csokoládéra és a kávéra összpontosítottak. A vadonatúj szériában azonban egy másik irányt vett a Macallan. Stella és Mary McCartney-vel működik együtt, hogy skót emlékeiket ízletes és vizuálisan is megnyerő módon osszák meg.
Az új Macallan Harmony Collectiont két whisky, az Amber és a Green Meadow alkotja.
Mindkettőt sherry és bourbon hordók kombinációjában érlelték.
A csomagoláson Mary McCartney által készített fényképek láthatók, a címkék és a dobozok pedig a Macallan gyárát körülvevő rétek nyesedékeiből és más természetes anyagokból készültek.
A whiskyk rendkívül gazdag ízvilágúak. Illatukban a friss citrusfélék mellett a vanília, a kókusz és az árpa is megjelenik. Kóstoláskor a tölgy, a citrom és a dinnye jegyei dominálnak, melyet a mandula és a zöld tea ízei kísérnek,
mielőtt átadnák helyüket az ital gazdag és édes lecsengésének.
A két whisky mellett Stella és Mary McCartney a Macallannal közösen megalkotott egy üvegkollekciót is, amiben poharak, vizes kancsó, jeges vödör, lombikok, kerámiatálak, valamint tálcák is megtalálhatók.
A kollekcióval kapcsolatban Stella McCartney úgy fogalmazott: olyan darabokat akartak létrehozni, amelyek prémium minőségű anyagokból készülnek és egyedülálló kivitelezésükkel illeszkednek a Macallannal közös értékeikhez.
A Together kollekció már világszerte megvásárolható.
(Forrás: RobbReport, fotók: Macallan)
whisky | stella mccartney | Macallan
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!