Whiskybe áztatott hedonizmust kínál a Múzsa novemberben

Három remek Macallan, különleges díszvendégek, ötfogásos vacsora, akusztikus koncert és mindez egy lenyűgöző helyszínen.

Ha a fentieket összeadjuk, akkor egy olyan ajánlattal rukkol elő a Múzsa november 23-án, amit nehéz lesz überelni. Az ötfogásos vacsoráért Győrfi Árpád és konyhai csapata felelnek, emellé kerül kísérőnek három kitűnő Macallan és két pazar whiskykoktél.

Természetesen három különböző típusról van szó, egy 12 és egy 15 éven át érlelt italról, és egy, már nevében is ritka és különleges Rare Cask finomságról. Utóbbi a skót lepárló csúcsterméke, egy kézzel kiválasztott, sherry tölgyfahordókban érlelt különlegesség, aminek palackja 350 amerikai dollar között mozog, vagyis egy masszívan felsőpolcos whisky tisztelhetünk a személyében.

Ami igazán különlegessé teszi az estét az az, hogy a Macallan regionális márkanagykövete, Anna Metaxas lesz az est díszvendége (jobbra fent). Az biztos, hogy különleges történetekkel fogja kiegészíteni a a szintén különleges whiskyket.

Az est egy aperitif koktéllal indul, amit az ötfogásos vacsora követ, benne a már említett három whiskykülönlegességgel. A hedonisztikus estet élő akusztikus koncert teszi teljessé, így aki ott lesz a Múzsában egy igazán minden érzéket gyönyörködtető élményben lesz része.

Az első fogás kacsamáj tart, alma, Calvados mártás, fehér homoki szarvasgomba. Az előétel kacsatataki karamellizált fenyőmag és csicsóka. A főétel wagyu steak erdei gombák, fenyőmag és mazsola terijaki. Ezt két desszert követi: egy vaníliás mochi és lime espuma, illetve mogyorós piskóta, méz, citrom.

“Ha hajlandó költeni a luxusra, az egyedülálló minőségre és a hagyományok tiszteletére, akkor az egyik legrégebbi skót lepárlóüzem single maltjával biztosan nem nyúl mellé” – vallja Anna Metaxas, a The Macallan globális márkanagykövete és az est különleges vendége.

November 23-án este a Múzsa és a Macallan nagyon magasra teszi a lécet, aki szeretne ott lenni, az további részleteket tudhat meg ezen a linken.

Macallan | whisky | múzsa | anna metaxas

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom