Ezen a különleges balatoni estén megkóstolhatod a kagylók királynőjét

Ezért érdemes lesz elutazni a Comói-tóra emlékeztető balatonfüredi öbölbe. 

Korábban, megírtuk, hogy a tudatosság és luxus metszéspontján található LUA abszolút ráérzett, milyen a lelkiismeretfurdalás nélküli magasélet.

A balatonfüredi öbölben épült, hetvennyolc szobás szálloda esztétikájában is azonnal mutatja azt az ars poeticát, mely az egész intézményre jellemző: letisztultság, luxus és minőség, mindez fenntartható módon és kifejezetten felnőttekre szabva.

A resorthoz tartozó, Michelin-ajánlott Noon étteremben egy nem mindennapi vacsoraestet rendeznek november 17-én, amikor is a kagylók királynőjét különböző ízesítésekkel, Kreinbacher által összeállított bor és champagne válogatással kiegészítve lehet megkóstolni.

Az Osztriga & buborék esten így fest majd a teljes kóstolósor:

  • Osztriga leheletnyi citrommal és kevés borssal – saját ízlés szerint
    • Kreinbacher Classic Brut Magnum 2018
  • Osztriga yuzu kaviárral és uborkával
    • Kreinbacher Prestige Magnum
  • Osztriga málnaecettel és málna kaviárral
    • Kreinbacher Rosé Brut Magnum
  • Osztriga szarvasgomba kaviárral és szarvasgomba olajjal
    • Pol Roger Brut Reserve 0,75
  • Osztriga almával és kimchivel
    • Piper Heidsieck Cuvée Brut 0,75

A könnyűzenei dallamokkal kiegészülő vacsoraestre 39 990 Ft / fő (+ 15% szervizdíj) a részvételi díj, amely tartalmazza az osztriga beszállító által, kifejezetten az étterem számára válogatott öt különböző ízesítésű osztrigát és a bor & champagne sort. Az asztalfoglalásért ide kell kattintani. 

(Fotók: Unsplash, LUA)

 

resort | étterem | balatonfüred | lua | vacsoraest | osztriga

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom