A Louis Vuitton ezúttal csokoládéval hódít

Tokió lüktető kerületében nyílik meg hamarosan a Louis Vuitton legújabb üzlete, amelynek középpontjában a csokoládé áll.

A Louis Vuitton metamorfózison megy keresztül Japánban. Hamarosan ugyanis megnyitja kapuit a luxusmárka újabb kávézója és csokoládéboltja Tokióban, a Ginza Namiki áruházban. Ez a második Louis Vuitton kávézó és csokoládéüzlet a világon, hiszen 2020-ban Oszakában debütált az első ilyen jellegű kollaboráció.

A megújult, fennállása negyvenedik évfordulóját ünneplő épületkomplexumban a Louis Vuitton három évtizede van jelen.

Az áruház elképesztően látványosra sikerült, köszönhetően a két üvegrétegből álló homlokzatának, mely a vízoszlopot és a víz csillogását idézi meg, fantasztikus, háromdimenziós felületeket kialakítva.

A nagyközönség számára március 20-án újból megnyílt épület tulajdonképpen egy hétemeletes bevásárlóközpont, amelyben a világ vezető ruha- és kiegészítőmárkái találhatók meg. Ez azonban nem minden, hiszen a legfelső emeleten áprilistól várja a vendégeket a Le Café V és a Le Chocolat V, a híres séf, Suga Joszuke együttműködésével.

Az üzletben a prémiumnál is prémiumabb minőségű kakaóbabból készült csokoládékat és bonbonokat lehet megkóstolni, hogy aztán az édességeket az ikonikus logóval ellátott, egyedi boxokban vihessék magukkal a luxusmárkáért rajongó japánok.

Soha nem volt még ennyire egyszerű a luxuscikkek vásárlása! A francia divatház új szolgáltatásával házhoz szállítja luxuscikkeit a vásárlóknak. Az LV By Appointment New Yorkban kezdte meg a működését még 2020 végén, a járványügyi intézkedések maximális betartása mellett.

(Fotók: Daichi Ano)

divat | louis vuitton | japán | luxus | csokoládé

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom