A gyártó nemcsak a csillagokat, de még a holdat is lehozza az égről rajongóinak.
Január 28-én kerül az amerikai boltokba a Hendrick’s limitált darabszámban megvásárolható Lunar Ginje, amely az év első teliholdját ünnepli. Az ital Lesley Gracie lepárlómester munkáját dicséri.
A Hendrick's Lunarban tökéletes harmóniába kerül a fűszeresség, a finom virágjegyekkel és a citrusos ízhatással, így valóban egyedülálló kiegészítője lehet az otthoni, forró holdfürdővel egybekötött csillaglesnek.
Ahogyan azt a gyártótól már megszokhattuk, nem érték be csupán egy új gin megalkotásával, a tökéletes esti kikapcsolódáshoz többek között 28-as holdvédő krémet és holdtakarót is készítettek, amelyek megvásárolhatók online a Hendrick's Tiny Shopban.
Ha pedig mindez nem lenne elég, elkészíthető a holdkoktél is, amely garantáltan felteszi a koronát az estére. Azt pedig csak halkan súgjuk meg, hogy a holdi ember nehogy meghallja: nemcsak a Lunarból, hanem a klasszikus Hendrick’s ginből is összedobható!
Hendrick's Lunar & Tonic
Hozzávalók:
- 1 rész gin
- 3 rész tonik
Elkészítés:
- Öntsük a két hozzávalót egy jégkockákkal meghalmozott High Ball pohárba, enyhén keverjük meg!
- Díszítsük uborkaszelettel!
Gin-sztorik
A Hendrick’s már megalkotta a tökéletes gint, aztán nemrég az otthoni edzést forradalmasította. Maga a gin egyébként orvosságnak indult, aztán az egyik legizgalmasabb párlat lett belőle. Bár még messze van a nyár, hogy a forró időszakra ajánljunk hűsítő gineket, de azért megtesszük, hiszen most is lehet kortyolgatni.
(Fotók: Hendrick's)
gin | recept | koktél | hendricks
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!