A Szent György-hegy ad csodás hátteret az év legizgalmasabb natúrboros eseményének

A borok szerelmesei július 22-én és 23-án Hegymagason, a Bencze Családi Birtokon találkozhatnak a natúrboros szcéna hazai és külföldi képviselőivel. A Lees Brothers borkereskedés nagy gonddal válogatott szortimentjével is meg lehet majd ismerkedni ezen a két napon. 

Hogyan tud a borász a természettel összhangban dolgozni, miért jó, ha teret engedünk a fáknak és az állatoknak a szőlőben, milyen bor készül egy félvad ültetvényről? Ezeket is megtudhatják az érdeklődők, akik a termelőkkel személyesen is találkozhatnak, beszélgethetnek és kóstolhatnak, mindezt

a Szent György-hegy lenyűgöző panorámájával a háttérben.

A délután folyamán mesterkurzusok szerepelnek a programban permakultúra, agroforestry és wilding témákban, illetve a borkóstoló mellett nagy hangsúlyt kap a gasztrokínálat is, melyről idén a 101 Bisztró csapata gondoskodik:

fergeteges baókkal és további izgalmas signature ételekkel érkeznek az eseményre.

Vasárnap reggel az Artizán csapata készíti a reggelit, legújabb szerelemprojektjükkel, a Pan’ni-val települnek ki a helyszínre. Ebben az évben a reggeli italokat a Bányai Coffee biztosítja – a Costa Rica-i kávésztorijuk más aspektusból világít majd rá a Back to the Wild tematikára.

A birtokon lehetőséget biztosítanak a sátrazásra, az eseményre életre hívott fesztiválkemping pedig a kóstolótól pár lépésre található.

Jegyárak:

  • Summer Camp kóstolójegy sátrazási lehetőséggel: 19 ezer forint / fő. A jegy tartalmazza a rendezvényen való részvételt, welcome itallal és korlátlan kóstolással a helyszínen jelen lévő borászok kínálatából (18:00-23:00), kóstolópoharat, egy 101 Bisztró ételkupont & sátorhelyet fesztiválkempingben.
  • Summer Camp kóstolójegy sátrazási lehetőséggel és reggelivel: 28 ezer forint/fő. A jegy tartalmazza a rendezvényen való részvételt, welcome itallal és korlátlan kóstolással a helyszínen jelen lévő borászok kínálatából (18:00-23:00), kóstolópoharat, egy 101 Bisztró ételkupont, sátorhelyet & a vasárnapi brunch-on való részvételt. A jegyek megvásárolhatóak a Lees Brothers oldalán.

(Fotók: Csordás Ádám)

Lees Brothers | 101 bistro | bor | rendezvény | borkóstoló | gasztronómia

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom