Látványosan erősített az őszre Budapest egyik legjobb étterme

Michelin-csillagos éttermekből igazolt több szakembert is a patinás budai bisztró, a Déryné.

Michelin-csillagos séffel erősítette csapatát őszre a Déryné, mondhatnánk, holott tudjuk, hogy csak éttermek kapják meg az elismerést, nem pedig az őket vezető séfek. Az mindenesetre tény, hogy Both Lőrinc 2018-tól 2020-ig a Textúrát vezette, előtte pedig öt éven át a Borkonyhán dolgozott séfhelyettesként. Lőrinc Húsi Norbert séffel együtt ezentúl a Déryné szervizcsapatáért felel. Húsi Norbert egyébként a pandémiát megelőzően a Standból igazolt a budai intézményhez, tehát szintén Michelin-csillagos közegből érkezik.

Vannak még új érkezők: Lázár János junior sous séf a londoni, egy Michelin-csillagos City Social csapatából, Konrád Dániel pedig a lezárások alatt a Costes Downtownból igazolt a Dérynéhez.

Balról jobbra: Both Lőrinc, Húsi Norbert, Lázár János és Konrád Dániel

"Az ősz, az iskolakezdés hagyományosan a legterheltebb időszaka az évnek, legközelebb novemberben tudunk majd fellélegezni – mondta el a Roadsternek Kovács Kristóf, a Déryné tulajdonosa. – Miközben az eddigi legerősebb csapattal vágunk neki a szezonnak, a sikert kizárólag a visszatérő vendégek számában mérem, hiszen ők élvezik napi szinten a gondoskodásunkat. Hiszek a teammunkában, szuper dolog egyenként is erős, sikeres srácokkal dolgozni csapatban. Amint tehetjük, első utunk Tel-Aviv menő vacsoraszentélyeibe vezet majd, hogy együtt inspirálódjunk a srácokkal az ünnepi szezon előtt."

Korábban is írtunk már a Dérynéről:

Nagyvilági dáma Buda szívében – Újjászületett a Déryné

Egy hely, amelynél budaibb hely talán nincs a világon, mégis kozmopolita, mert színvonalában hozza azt, amit egy patinás bistrot vagy caffé a Cote D’ Azur-on vagy más, nagyközönség által frekventált vidékén a nagyvilágnak. A megújult Dérynében jártunk.

étterem | city social | kovács kristóf | Borkonyha | costes downtown | déryné

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom