A TikTokon már egész kis közösség verbuválódott azokból, akik nem bánják, ha sok időt kell tölteniük a reptéren.
Míg van, aki úgy időzít, hogy a lehető legutolsó pillanatban érkezzen a gép indulása előtt, és a reptéren töltött időt így is kínszenvedésként éli meg, olyanok is akadnak, akik egyfajta elővakációként fogják fel a várakozás óráit, és igyekeznek kihozni belőlük a legtöbbet. Most megtudhatjuk tőlük, mit is csinálnak ilyenkor.
Ezek az emberek korán akarnak érkezni, hogy legyen idejük kikapcsolódni, és azt csinálni, amit akarnak. Bekapnak néhány falatot és betáraznak az útra, isznak egy kávét, elkortyolnak egy italt és jól érzik magukat.
Van, aki úgy tekint a reptéri várakozásra, mint előre beütemezett pihenőidőre. A lazulást igazán magas szintre ott lehet emelni, ahol például spa-részleg is van, de van, akit a duty free parfümök kínálata is kikapcsol, és a különböző illatok segítségével talál felfrissülést és nyugalmat.
Olyanokat is találni ugyanakkor, akik a munkára esküsznek, és arra, hogy a reptéren végzik a leghatékonyabban a feladatokat: egy kommentelőnek állítólag három és fél óra alatt egy hónapnyi munkát sikerült elvégeznie.
Persze olyan is van, aki egyszerűen csak attól fél, hogy elkésik, és már az önmagában megnyugtatja, hogy időben odaért a reptérre.
Sok reptér van, ahol igazán könnyű eltölteni az időt, mert számos programlehetőség közül választhatunk, de van, ahol városnézésre is érdemes elindulnunk a várakozás alatt.
(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)
érkezés | korán | időtöltés | reptér | idő | relaxáció
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!