Kellemes meglepetés érte a budai rántotthús-rajongókat

Bíró Lajos a Széll Kálmán térre hozza a rántott húsait.

Covid ide, Covid oda, 2020 gasztronómiai szempontból Buda és azon belül a Széll Kálmán tér éve. Idén több kimagasló minőségű egység nyitott itt, közéjük tartozik a Pingrumba, a tajvani konyhát vivő, egyelőre csak kiszállítós formában létező 101 Bisztró, a legmagyarabb kávé, a Bányai László Costa Rica-i kávéit pörkölő Beans by Bányai, most pedig érkezett egy újabb komoly versenyző.

Bíró Lajos a Vendéglő a Kisbíróhoz étteremmel már régóta tevékenykedik Budán, szóval ebben nincs újdonság, abban viszont igen, hogy a második egysége a pesti Hold utcai Piac budai verziója lesz, nem egy újabb bisztró. Mit jelent ez? A Fény utcai piacon nyílik a Buja disznó-k Buda, amely a pesti koncepció átültetése rántott hússal, pho levessel, rántott kacsamájjal, májgombóclevessel és rántott csirkecombbal.

A járványhelyzet miatt elvitelre és rendelésre van lehetőség, amúgy pedig már reggel kilenckor nyitnak.

Örülünk!

(Fotók: Buja Disznó-k FB-oldal)

bock bisztró | hold utcai piac | bíró lajos | rántott hús | vendéglő a kisbíróhoz

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom