Karácsonyi vacsora helyett idén mással kedveskednek a spanyol cégek a dolgozóknak

Mivel a legtöbb országban tiltottak az összejövetelek, a december eleji céges karácsonyi bulik sok helyen elmaradnak. A munkáltatók ezért alternatív megoldásokat keresnek arra, hogy valamivel meglepjék a dolgozóikat ünnep előtt.

Spanyolországban például megugrott a karácsonyi ajándékkosarak eladása. "A végül eltörölt karácsonyi vacsorákra és bulikra félretett pénz jó néhány cég kasszájában maradt, amit aztán ajándékokra fordítanak. Idetartoznak azok a vállalatok is, amelyek először teszik ezt meg idén" – mondta Moises Barroso Barrios, az ajándékcsomagok összeállításával foglalkozó Rojas Barrios kereskedelmi igazgatója.

Pepa Alarcon, a Lotes de Espana vállalat marketingigazgatója szerint az egyik ok, amiért ajándékkosarakkal lepik meg a cégek a dolgozókat, az, hogy fenntartsák a motivációt az alkalmazottak körében, akik többsége otthonról dolgozik.

Bőkezűbbek is a cégek, mert idén egy átlagos karácsonyi megrendelés értéke kosaranként ötven-hatvan euróra nőtt az előző évi harminc-negyvenhez képest.

Az eladások megnövekedése nagyon jól jön a szektornak, mivel korábban jelentősen visszaesett Spanyolországban az ajándékkosarak forgalma.

Ez is érdekelhet:

Hat szuper ajándék a fa alá

Igyekszünk változatos ötleteket adni.

(Forrás: Reuters, fotók: Pixabay, Unsplash)

ajándékozás | spanyolország | vacsora | ajándékcsomag | karácsony | cégek

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom