Egy pohár bor átlagban százhúsz kalóriát és nagyjából négygrammnyi szénhidrátot tartalmaz, tehát a rendszeres és kevésbé mértékletes borfogyasztás nem igazán passzol a szénhidrát- és cukormentes életmódhoz. Bezzeg a kaliforniai Cupcake pincészeté!
Az újonnan piacra került Cupcake LightHeartedből ugyanis mindössze alig nyolcvan kalória egy pohár, ami hozzávetőlegesen húsz százalékkal kevesebb az átlaghoz képest.
Nincs benne annyi cukor és szénhidrát sem, ráadásként a bor egyben gluténmentes és vegán.
"Azért készítettem a Cupcake LightHeartedet, mert nem találtam a kínálatban olyan alacsony alkohol- és kalóriatartalmú, ezzel együtt finom és minőségi bort, ami kiegészíti az aktív és egészséges életmódomat" – nyilatkozta Jessica Tomei, a pincészet borásza.
Az általa megalkotott Cupcake LightHearted egy könnyed nyáreste nagyszerű kísérője lehet. Négyféle variációban kapható: a friss grapefruit-, görögdinnye- és őszibarack-aromákat vegyítő rozé mellett választható a közepesen testes, többek között ananász, körte és vanília aromáját vegyítő chardonnay, a citrusos ízeket bujtató pinot grigio, valamint a szamóca, szilva és cseresznye áldásával igazi gyümölcsbombaként érkező pinot noir.
Aki tehát lelkiismeret-furdalás nélkül kortyolgatna el esténként egy-egy pohár kiváló bort, annak érdemes kipróbálnia a kalóriaszegény Cupcake LightHeartedet – palackonként 9,99 dollárt kell fizetnie érte.
Ez is érdekelhet:
(Forrás: Travel and Leisure, fotó: Cupcake Vineyards, Travel nad Leisure)
egészséges | életmód | Cupcake LightHearted | diéta | kalóriaszegény | bor
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!