Még a lábadat sem kell kitenned otthonról, hogy beszerezd a legjobb gasztroajándékokat gourmand szeretteidnek. Néhány kattintással Budapest legjobb szolgáltatóitól vásárolhatsz különlegességeket, a bonbonoktól kezdve a fine dining boxokon át a borokig.
Gerbeaud
A Gerbeaud kínálatában számos desszertkülönlegesség megtalálható, amelyet webáruházukból mi is beszerezhetünk.
Ráadásul a magas minőségű édességeket prémium csomagolások rejtik,
így önmagukban is fantasztikus ajándékok lehetnek.
A csokoládé- és bonbon-rajongó családtagok számára tökéletes meglepetés a Gerbeaud konyakmeggy, a málnapálinkás étcsokoládé drazsé vagy a Macskanyelv is.
Larus Étterem
A fine dining konyha szerelmeseinek a családi asztal körül sem kell lemondaniuk az éttermi ízekről, hiszen a Larus Karácsonyi Prémium Box válogatott gasztronómiai ínyencségeket tartalmaznak.
Az összeállításban a mákos vagy diós bejgli mellett megtalálható a libamáj passiózselével és zsírjában eltett pecsenyekacsa is. Az ételeket pedig kiváló alkoholos italokkal egészítik ki, így került a díszcsomagolásba a Bortolomiol extra dry proseccója, valamint az Etyeki Kúria fehérbora.
Bortársaság
A Bortársaság webáruházában a hazai és a nemzetközi borászatok legjobb termékeit vonultatják fel, kínálatuk kialakítása során pedig arra törekedtek, hogy olyan italokat válogassanak össze, amelyek nemcsak magas minőséget, de változatos ízvilágot is megtestesítenek, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.
Jó választás lehet a Pannonhalmi Infusio 2018, de a pezsgők közül nem lőhetünk mellé a Carassia 2017-es évjáratával sem. A külföldi borok közül érdemes megkóstolni a Dr. von Bassermann-Jordan Rieslingjét, az újborok válogatása pedig rögtönzött házi borkóstolók megtartását teszik lehetővé.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Bortársaság, Gerbeaud, Larus)
nagy sztori | prosecco | bejgli | gasztro | ajándék | bor
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!