A Gerbeaud több mint százhatvan éves történetében nem ismeretlen a kiszállítás fogalma. Az alapító, Kugler Henrik úttörő volt a kiszállítás elindításában, és a névadó Gerbeaud Émile is folytatta ezt a hagyományt. Most pedig Petit Gerbeaud-ként indítják újra.
"Összes egységünk bezárása utáni sokkból felocsúdva, az Onyx étterem, az Émile Ház és a Gerbeaud kávéház legnagyobb tudású szakemberei dolgoznak ezen a projekten, hogy egy hosszútávon is életképes almárkát hozzunk étre. A Petit Gerbeaud elérhető és szerethető, a Gerbeaud-szív táplálja, és a mindenkori Gerbeaud-minőséget szem előtt tartva készül. Nem titkolt célunk, hogy a Petit Gerbeaud segítségével még inkább megmutathassuk és megszerettessük magunkat a magyar közönséggel" – mondta Niszkács Anna, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. ügyvezető-tulajdonosa.
A süteményekért és a jövőbeni bővülő kínálatért Mártha Róbert, az Onyx cukrásza és egyben a Gerbeaud kreatív cukrászvezetője, valamint Tóth Ágnes executive séf felel.
A klasszikus sütemények megjelenését a kiszállításhoz igazították, és új, izgalmas receptekhez nyúltak. A Petit Gerbeaud webshop számos süteménnyel és csomagolt finomságokkal indul, a kínálatban megtalálhatók a klasszikus kedvencek mellett a modernebb változatok is.
Az árak 690 forinttól kezdődnek, a legdrágább sütemény is ezer forint alatt lesz.
A sütemények mellett alkoholos italok is találhatók, és az igényeknek megfelelősen fokozatosan bővülni fog a kínálat a Gerbeaud Termelő Műhelyben készülő péksüteményekkel, illetve a Gerbeaud konyha hideg- és meleg ételeivel.
A lehető legbiztonságosabb és legkedvesebb kiszolgálás érdekében a kiszállítást a saját kollégáikra bízták, betartva a szigorú egészségbiztonsági előírásokat.
Ötezer forint feletti rendelés esetén Budapest teljes területére ingyen szállítanak a hét minden napján, a 2500 és 5000 forint közötti megrendeléseket 900 forintért szállítják, míg a 2500 forint alatti megrendeléseket a Vörösmarty téri kávéházban lehet átvenni.
"A következő hetekben cukrászként szakácskodunk, szakácsként cukrászkodunk, menedzserként kiszállítunk, igazi családként támogatva egymást. Így a nehéz időkben a Petit Gerbeaud segítségével – mely méltó kistestvére a világhírű Gerbeaud-nak –, kollégáinknak munkát, vendégeiknek egy kis boldogságot fogunk házhoz szállítani. Ez a legfőbb küldetésünk az újranyitásig" – tette hozzá Fekete Marcell, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. F&B igazgatója.
Ez is érdekelhet:
(Fotó: Déber Gábor)
budapest | vörösmarty tér | sütemény | Gerbeaud | petit gerbeaud | kiszállítás
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!