A Veuve Clicquot pezsgő témájú tengerparti pop-upot nyit, ahol korlátlan mennyiségű champagne várja a vendégeket.
A Veuve Clicquot több a világ első számú pezsgőmárkájánál; egy életérzés, amire mindenki vágyik. Most mindennek bárki részese lehet, ősztől ugyanis tárt karokkal várja majd a brand új, tengerparti pop-up szállodája Noosában, Ausztráliában.
A luxusszálláshely öt lakosztállyal rendelkezik, mindegyikhez tartozik egy saját erkély Clicquot stílusú asztallal és székekkel. A vendégeket egy különleges üdvözlőcsomag is várja: egy komplett strandszettel készült a pezsgőmárka, amit magukkal vihetnek a közeli Sunshine Beachre.
De nemcsak a szobában köszönnek vissza a márka jól ismert színei és motívumai,
a biliárdterem, a pezsgőbár, sőt, még a szörfdeszka is sárga színt kapott.
A luxusszolgáltatások természetesen a gasztronómia minden szegmensét érintik. A vendégek egy privát séf segítségével állíthatják össze a fogyasztani kívánt menüt, ha pedig kifogynának a pezsgőből, 0-24 órás portaszolgálat szállítja a szobába az utánpótlást.
Nicola Ho, a vállalat ügyvezetője úgy nyilatkozott: a Hotel Clicquot Noosa tökéletesen tudja közvetíteni a márka által megálmodott életérzést és azt a világot, amit képvisel.
Egy napsütötte élmény tele luxussal és természetesen kivételes pezsgővel.
A pop-up hotel csak rövid ideig, november 3-tól 13-ig tart nyitva, elképzelhető azonban, hogy nemzetközi körútra indulnak vele.
(Forrás: RobbReport, fotók: Veuve Clicquot)
szálloda | luxus | pop-up | veuve clicquot
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!