A legjobb reggeli egészséges és magával ragadó

A Hester’s Life világos és őszinte céllal indult 2016-ban, Veszprémben. Létrehozni egy valódi igényeket kielégítő, kompromisszummentes terméket – olyat, amit maguk a tulajdonosok is kerestek a boltok polcain. Porkoláb Eszter és Kráml Dávid alapítók pedig, úgy tűnik, nem voltak ezzel egyedül, hiszen granoláik és reggeli pelyheik mára igazi közönségkedvenccé váltak. És hogy hol készítik őket, most ősszel mutatták meg nekünk először.

Az elmúlt másfél év pozitív hozományainak egyike, hogy egyre inkább odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mit viszünk be a szervezetünkbe. A Hester’s Life termékek pedig mind kiváló alapanyagokból, ráadásul glutén-, szója-, tej- és aromamentesen készülnek, hozzáadott cukor nélkül.

Itthon egyedülálló módon datolyával édesítenek, így az édesszájúaknak sem kell aggódnia – mert hiszik, hogy a reggeli pelyhek élménye mindenkié. “Missziónk, hogy olyan reggelit készítsünk a mindennapokra, amely nemcsak a reggelizés szokását népszerűsíti, de emellett támogatja a fenntartható és egészséges táplálkozást” – mondja Porkoláb Eszter alapító és dietetikus.

A Hester’s Life dobozokon így nem is a sarokba eldugva kell keresnünk a tápértéktáblázatot. Büszkén mutatják meg minden doboz hátulján, hiszen pontosan tükrözi elképzelésüket arról, milyen is egy igazán finom, egészséget támogató élelmiszer.

A közönség pedig velük együtt rezonált. Nemcsak a legkeresettebb termékek között vannak ma a boltok polcain, de szó szerint több ízben is nyertek nemzetközi díjakat – a kétfős álomból pedig mára egy

huszonnégy főt foglalkoztató gyár, a hazai törzsközönségből pedig nemzetközi partnerség lett a régióban és a skandináv országokban.

Nemcsak beszélnek tehát a helyes táplálkozás fontosságáról, hanem a gyakorlatban is megmutatják. Bár tény, hogy amikor beszélnek róla, azt is legalább ekkora odafigyeléssel teszik: nemrég indult útjára ugyanis a Hester’s Life saját podcastjának második évada, ahol Eszter dietetikusként beszélget sportolókkal, orvosokkal és közéleti személyiségekkel a táplálkozás és életmód fontos kérdéseiről.

(Fotók: Hester's Life)

műzli | hester's | reggeli | granola | egészséges reggeli

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom