Ezekkel az isteni bonbonokkal és csokoládékkal nemcsak a veszélyhelyzeteket könnyebb átvészelni, de karácsonyra is tökéletes gasztroajándékok lehetnek.
Rózsavölgyi csokoládé
Az V. kerületben, a Királyi Pál utcában található Rózsavölgyi csokoládé valóban széles választékkal várja a vendégeket, de weboldalukon keresztül online is lehet rendelni a különleges édességeikből.
Kínálatukban válogatások, single-origin táblák, fűszerezett csokoládék, drazsék és természetesen az ünnep elengedhetetlen desszertjei is megjelennek.
Mindenképpen érdemes beszerezni a Whiskey Likőr Trüffeljükből, de a Karácsony az űrben fantázianévre keresztelt csokoládébolygóik is csábítóak.
Choro Rino
A gárdonyi székhelyű Chororino elképesztő csokoládékkal készült az ünnepekre. A glutén- és laktózmentes finomságok ecuadori kakaóbabból készülnek, és van egészen hihetetlen, egy kilogrammos, táblás kiszerelésük is.
A miniboxukban sós, mézes, gyümölcsös és chilis csokik közül tudunk válogatni, az exkluzív kiszerelésekben pedig levendulás, fekete ribizlis, málnás és eper szeletes változat is megtalálható.
Kockacsoki
A sérülteknek munkalehetőséget biztosító KockaCsoki kézműves manufaktúrájában a legmagasabb minőségű belga csokoládéból készült termékeket szerezhetünk be, így vásárlásunkkal őket is támogathatjuk.
Mindemellett olyan különlegességeket is kóstolhatunk tőlük, mint a mikulásos csomagolású pálcikás tejcsokoládé, válogatásukban pedig kalocsai csípős paprikával, gyömbérrel és fahéjjal fűszerezett csokoládék is megtalálhatók.
Ez is érdekelhet:
csokoládé | kézműves | csoki | trüffel | kézműves csokoládé | bonbon
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!