Összeállításunkban három rendkívül egyszerű pezsgőalapú koktél receptjét mutatjuk meg, amely semmilyen tapasztalatot nem igényel, sőt, különleges eszközökre sincs szükség elkészítésükhöz, mégis valóban méltó kísérői lehetnek az ünnepi vacsoráknak.
Raspberry fizz
Hozzávalók:
- 4 szem málna
- 25 ml málnalikőr
- pezsgő
Elkészítés: Zúzzunk össze egy kis tálban pár szem málnát, majd kanalazzuk át pezsgőspoharakba! Adjuk hozzá a málnalikőrt, majd öntsünk rá egy adag behűtött pezsgőt!
Kir royale
Hozzávalók:
- 1 evőkanál feketeribizli likőr
- fagyasztott szeder
- pezsgő
Elkészítés: Öntsünk egy evőkanálnyi feketeribizli likőrt a pezsgőspohár aljára, öntsük nyakon a behűtött pezsgővel, majd díszítsük fagyasztott szederrel!
Mimosa
Hozzávalók:
- 1 üveg prosecco behűtve
- 1 liter frissen facsart narancslé behűtve
Elkészítés: Egy üveg pezsgő tartalmát osszuk hat egyenlő részre a pezsgőspoharakba, majd óvatosan öntsük fel narancslével!
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Getty Images, Unsplash, Pixabay)
koktél | szilveszter | pezsgő
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!