Három lenyűgöző tematikus étterem, ahová azonnal indulnánk

Ahogy egyre távolabb kerülünk a nyártól és mind jobban bezárkózik Európa, úgy vetjük bele magunkat a post-covid utazásaink megszervezésébe. Van, aki a hegyekbe, van, aki a tengerpartra vágyik, és van olyan is, aki a világ legjobb vagy legkülönlegesebb éttermeit veszi célba. Ez utóbbiaknak kedvezünk most összeállításunkkal.

Ithaa étterem

A Maldív-szigetek egyikén található Ithaa étterem tizenhat méterrel az óceán alatt rejtőzik, hogy páratlan kilátást nyújtson a víz élővilágára.

Mindehhez pedig a fine dining ételek legjava párosul, így aztán az oda látogató limitált számú vendég biztosan felejthetetlen élményekkel gazdagodik.

Kész szerencse, hogy messze van a nyár, hiszen az asztalfoglalás nem egyik óráról a másikra megy.

Ha a Maldív-szigetek a következő úti célunk a pandémia utáni első nagy utazásra, már most jelezzük foglalási igényünket!

Jekyll és Hyde Club

A New York-i Jekyll és Hyde Clubban az év háromszázhatvanöt napján Halloween van. A horror témájú étterem és bár több film kultikus jeleneteiből merítette díszletét, a sejtelmes félhomály pedig csak emelni tud a rettegés fokán.

Az étterem azonban nemcsak enteriőrjéről híres, hanem arról is, hogy a filmek rémes szereplői tízpercenként váltják egymást a vendégterekben, és gyakran szórakoznak azzal, hogy halálra rémisztik a gyanútlan turistákat.

Tree Pod

A thaiföldi Soneva Kiri turistaparadicsomban húsz méter magasan, a fák lombkoronája alatt alakítottak ki nem mindennapi boxokat, ahol a vendégek elé pazar kilátás tárul az esőre, a végtelen vizekre, a változatos színekben lemenő napra.

 

A hely szezonálisan tart nyitva és korlátozott számú vendéget vár, ezért szabad időpont függvényében érdemes a Tree Pod köré felfűzni a teljes nyaralást.

Ez is érdekelhet:

Három kihagyhatatlan étterem a Magas-Tátrában

A klasszikus káposztás-húsos tészta is új dimenzióba kerül.

nagy sztori | tematika | maldív-szigetek | étterem | new york | horror

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom