Ha este nyolc után éheznénk meg, nem kell kétségbe esnünk, hiszen több fantasztikus burgerező is csak arra vár, hogy leadjuk a rendelésünket. Körbenéztünk, hogy a fővárosban honnan tudunk csúcskategóriás burgereket szerezni.
Firpo Burger
"Csak a Puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot" – no meg a Firpo Burger, amelyből aztán tényleg nem spórolnak ki semmilyen alapanyagot. Ráadásul annak ellenére, hogy este nyolc után a négy fal közé kényszerülünk,
a Firpo megkegyelmezett, és egészen este tízig várják a rendeléseket telefonon és online is.
Csak ajánlani tudjuk Mike Firpo fantázianevű élményburgerüket, amelyben a marhahúspogácsa mellett jégsaláta, paradicsom, uborka, lila hagyma, cheddar sajt, cheddar szósz és ketchup is van.
TGI Fridays Budapest
Teljes házhoz szállításra állt át a TGI Fridays is, amely ráadásul emelte a tétet, és 22:30-ig várja a rendeléseket.
Egészen különlegesnek ígérkezik a Fridays Smokehouse burgerjük, amely grillezett hamburgerhúst, füstölt marhaszegyet, hagymakarikát, Monterey Jack sajtot és jalapeno sajtszószt is tartalmaz, de természetesen nem hiányozhat mellőle a ropogós hasábburgonya, a BBQ szósz és a coleslaw saláta sem.
Bestia
Szintén fél tizenegyig rendelhetünk bestiális hamburgert a Bestiából, amelyet Budapest egész területén házhoz szállítanak.
Kézműves burgerük magáért beszél, hiszen egy méretes angus húspogácsa köré rengeteg szósz, és sok friss zöldség is jár.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: az éttermek Facebook-oldalai)
rendelés | bisztró | kijárási tilalom | hamburger | étterem | budapest
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!