Gordon Ramsay saját bort dob piacra

És igen, még rozé is van a kínálatban.

Van valami, amit Gordon Ramsay nem tehet meg? A világhírű séf, miután meghódította a TikTokot, újabb kemény fába vágta a fejszéjét: ezúttal saját borkollekciót dob piacra.

Az eredmény garantáltan zseniális lesz, hiszen a kaliforniai monterey-i Seabold Cellars borászával, Chris Millerrel kötött kollaborációjából születhetett meg.

A boros portfólióban nyolc ital található, melyek között van rozé, Sauvignon Blanc, Chardonnay és Pinot Noir is. Annak ellenére, hogy Gordon Ramsay kifejezetten szereti az életben a méregdrága dolgokat  – elég a hétszáz dolláros (kb. 215 ezer forintos) hamburgerére gondolnunk –, a borok valójában nem képviselnek rossz ár-érték arányt.

A legdrágább palack sem kerül ugyanis hatvan dollárnál (kb. 18 ezer forintnál) többe, a legtöbb ára pedig húsz és harmincöt dollár között mozog.

A pincészet vezetője, Chris Millier egy interjújában szürreálisnak nevezte azt, hogy szerény kis pincészetük olyan hírességgel dolgozzon együtt, mint a sztárszakács, ugyanakkor hatalmas lehetőségnek is tartják arra, hogy boraikat minél többekkel megismertethessék.

A borok már megvásárolhatók a GordonRamsay.wine oldalon, illetve a szakács amerikai éttermeiben.

Eközben teljes egészében mediterrán körülmények várnak a magyar bortermelőkre a 21. század végére, a borászok dolgát azonban az extrém időjárási jelenségek gyakoriságának növekedése is nehezíti majd. Ennél szomorúbb dolog pedig nem is történhetne az olasz borral.

(Fotók: Seabold Cellars)

Gordon Ramsay | gasztronómia | bor | borászat | pincészet

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom