Kiderült, milyen ételekért és italokért fogunk rajongani jövőre

Alig másfél hónap van hátra az évből, így már érdemes kikacsintani 2024-re, hogy megtudjuk, milyen gasztronómiai trendek hatnak majd ránk.

A Yelp trendszakértőket kérdezett arról, mi várható 2024-ben a világ gasztronómiai életében. A guruk szerint pedig komoly változások előtt állunk.

A Yelp adatai szerint az Aperol Spritz-nek leáldozott, helyette egyre inkább a Hugo Spritz lesz a trendi. A bodzalikőrrel vagy bodzaszörppel készül édes koktélok iránti érdeklődés 1121 százalékkal nőtt az előző évekhez képest.

Szintén nő az érdeklődés a meglepő Martini-variációk iránt, így egyre többen fogják kóstolni a zöld mangós, a matchás, a permezános és a szarvasgombás koktélt is. Ami azonban biztosnak tűnik, hogy

az Espresso Martini-láz 2024-ben is kitart.

Az alkoholmentes italok között továbbra is a legnépszerűbbek a gyümölcsös-zöldséges turmixok lesznek, főleg akkor, ha azokat olyan világsztárok készítik, mint Haily Bieber, akinek epres, mandulatejes, kollagénes kreációjáért a fél világ rajong.

Az ételfronton a kaviár kilátásai a legjobbak, mivel az érdeklődés ezek iránt 31 százalékkal nőtt meg. Szintén népszerű lesz a hideg ramen tésztaétel, a Tsukeme.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Getty)

turmix | hugo spritz | gasztronómia | koktél | kaviár | trend

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom